قدسیه آب شماس به همراه امام جهعه شهر انبار الوم با حضور بر مزار شهدای گمنام با آرمانهای والای شهیدان تجدید میثاق کردند

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل بهزیستی گلستان، همزمان با سفر قدسیه آب‌شناس مدیرکل بهزیستی استان به شهر انبارالوم در قالب دیدارهای مردمی، وی به همراه حاج‌آقا صفایی امام‌جمعه این شهر و معاونین بهزیستی با حضور بر مزار شهدای گمنام، با آرمان‌های والای شهیدان تجدید میثاق کردند.

در این آیین معنوی، مدیرکل بهزیستی گلستان با گرامیداشت یاد و نام شهدا اظهار داشت: خدمت‌رسانی بی‌واسطه به مردم، به‌ویژه اقشار آسیب‌پذیر، ادامه راه شهیدانی است که جان خود را برای عزت و آرامش این سرزمین تقدیم کرده‌اند.

وی همچنین تأکید کرد که مأموریت‌های میدانی و دیدارهای مردمی در مناطق مختلف استان، فرصتی ارزشمند برای شناسایی دقیق‌تر نیازها و ارائه خدمات مؤثرتر به جامعه هدف است.
 

کد خبر 158934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد